Inschrijving Play-in 'Light feels good!'

Wat is er nu leuker dan een hele dag musiceren met leeftijdsgenoten onder leiding van een topdirigent? En aan het eind van de dag een superconcert geven waarin je kunt laten horen wat je geleerd hebt? Omdat Concordia Obbicht dit jaar 125 jaar bestaat, organiseren we op zaterdag 21 september een play-in voor jonge muzikanten. We gaan megaleuke, lichte muziek spelen en worden ondersteund door een combo (toetsen, drums en basgitaar) en enkele fenomenale solisten. Het thema van de play-in is ‘Light feels good!’. Ook zullen we je laten kennismaken met iets heel anders. In een workshop beatboxen, willen we je namelijk laten ervaren dat je ook zonder instrument coole muziek kunt maken.

’s Avonds zul je met het “Light feels good Orchestra” laten horen wat je allemaal geleerd hebt. Om 19.00 uur zijn al jouw fans uitgenodigd om in de Willibrorduskerk in Obbicht te komen luisteren.

Meedoen aan de play-in kost slechts €12,50 ! Lunch, avondeten en workshop zijn hierbij inbegrepen! De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op rekeningnummer NL61 RABO 0137900171 t.n.v. Harmonie Concordia, o.v.v. Play-in Concordia en je naam. Na inschrijving en betaling krijg je van ons via de mail nadere informatie over locaties en repertoire.