Digitaal Kerstconcert

Digitaal kerstconcert Obbicht 2020

2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar waarin onze hele samenleving in de ban was van de coronapandemie. Talloze medemensen zijn ernstig getroffen door het virus en het maatschappelijke leven werd compleet ontwricht. De kerstdagen komen eraan en langzaam maar zeker bereiden we ons voor op de komst van een nieuw jaar. Wat het nieuwe jaar ons zal brengen, staat nog in de sterren geschreven, maar iedereen hoopt natuurlijk op wat meer geluk en levensvreugde. Normaliter zou komend weekend het jaarlijkse Obbichtse kerstconcert plaatsvinden in de Willibrorduskerk met het gemengd kerkelijk zangkoor, schutterij St. Willibrordus en een aantal geledingen van harmonie Concordia. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk in de gebruikelijke setting. Toch willen de deelnemende verenigingen ter voorbereiding op de komende feestdagen en als dank voor uw steun in het afgelopen jaar u enige (muzikale) vreugde aanbieden. Zo zijn er in de afgelopen periode, geheel in lijn met de coronarichtlijnen, opnames gemaakt die de komende dagen via het YouTubekanaal van Concordia en de facebookpagina's van schutterij st. Willibrordus en Concordia gepubliceerd zullen worden. Dat zal volgens onderstaand schema gebeuren, telkens om 19:00 uur.

 

Zondag 20 december

Schutterij St. Willibrordus

 

Maandag 21 december

(jeugd)Slagwerkensemble Concordia

 

Dinsdag 22 december

Gemengd kerkelijk zangkoor

 

Woensdag 23 december

Harmonieorkest Concordia

 

De uitvoeringen zullen worden ingeleid met een moment van bezinning bij de adventskrans en een kort woordje door een afgevaardigde van de betreffende vereniging.

De deelnemende verenigingen wensen u en uw naasten alvast hele fijne en sfeervolle kerstdagen en een voorspoedig, muzikaal, maar bovenal gezond 2021 !