Jaarlijks paasconcert in Obbicht

Op paasmaandag 2 april aanstaande zullen de drumband van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht onder leiding van Jelle Overheul en het slagwerkensemble van Concordia Obbicht onder leiding van Etienne Houben garant staan voor een buitengewoon interessant paasconcert. Beide ensembles zijn namelijk in voorbereiding voor hun deelname aan het LBT Podiumconcours in Heel in november dit jaar. Het paasconcert is voor hen een eerste try-out in aanloop naar dat podiumconcours. Heel bijzonder dus voor de muzikanten en zeker ook voor het publiek, want een aantal composities die in beider concoursprogramma’s zijn opgenomen, worden bij dit concert voor het eerst gespeeld.


Naast de grote ensembles zal ook het jeugdslagwerkensemble van Concordia onder leiding van Etienne Houben optreden tijdens het paasconcert. Het jeugdslagwerkensemble van Concordia bestaat uit twaalf leden waarvan het merendeel jonger is dan twaalf jaar! Op zaterdag 21 april aanstaande zullen zij deelnemen aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK) in het Schaffelaartheater in Barneveld. Voor hen is deelname aan het paasconcert dan ook een belangrijke try-out in aanloop naar het ONSK.


Het paasconcert 2018 vindt plaats op maandag 2 april in onze harmoniezaal. Het concert start stipt om 11.00 uur. De entree is gratis en uiteraard is er in de pauze en na afloop gelegenheid tot het nuttigen van een kopje koffie of een drankje en het tikken van een lekker paaseitje!