Jeugdige Obbichtse slagwerkers Limburgs Kampioen én dagwinnaar!

Tijdens de Limburgse concertconcoursen, afgelopen weekend gehouden in het Munttheater te Weert, heeft het Jeugdslagwerkensemble hun uitvoering van het totaalconcept ‘Feit of Fictie’ mogen bekronen met de Limburgse titel én behaalden zij de hoogste score van de dag met lof der jury!

Limburgs Kampioen

De jeugdige slagwerkers, waarvan het voor een aantal muzikanten sowieso de eerste deelname aan een concours betekende, namen het massaal toegestroomde publiek mee in hun fantastische totaal verhaal dat door de jury werd beloond met maar liefst 92,67 punten. Deze score bleek genoeg voor de Limburgse titel in de vierde divisie én aan het einde van de dag ook nog de hoogste te score te zijn, waardoor ook de dagbeker werd meegenomen naar Obbicht.

Kampioenenbal in Obbicht

Deze Limburgse titel is de derde die wordt binnengesleept in de afgelopen weken. Eerder vernam Harmonie Concordia dat ze, naar aanleiding van het resultaat tijdens de voorjaarsconcoursen, de Limburgse titel behaalden. Daarnaast was er afgelopen zaterdag de winst van het LKZH door ‘ZH Neet te Blaoze’ en nu dus de derde Limburgse titel van deze getalenteerde groep slagwerkers! De feestelijkheden werden met ontembaar enthousiasme gevierd, het bleef dan ook nog lang onrustig in Obbicht…