WMC on Tour

Over een paar weken is het zo ver, dan neemt ons harmonieorkest deel aan het WMC te Kerkrade. Na maanden van voorbereiding kunnen we op zondag 16 juli om 19.00u onze muzikale werken ten gehore brengen. Naast de deelname aan de concertwedstrijden 1e divisie, nemen we ook deel aan een ander aspect van het WMC Kerkrade, namelijk WMC Young Generation. Dit is een onderdeel van WMC waarbij aan jonge muzikanten uit de hele wereld de ruimte wordt geboden om samen op te trekken, van elkaar te leren en vooral om van verschillende muziekculturen te proeven. Gezien de grote hoeveelheid jeugd binnen ons orkest een ideale gelegenheid om Concordia Obbicht nog meer op de kaart te zetten.

Onder de naam WMC on Tour, geven wij samen met het University Wind Orchestra Hungary op vrijdag 14 juli om 20.00u een concert in Schouwburg De Domijnen te Sittard. Deze samenstelling staat garant voor een prachtige muzikale avond, waarin voor Concordia Obbicht natuurlijk het WMC-repertoire centraal staat.

Voor € 12,50 per persoon kunt u dit unieke concert bijwonen en Concordia Obbicht nog eens extra steunen in de voorbereiding op het WMC. Kaarten zijn te verkrijgen via onze leden, via het formulier op onze site en via de sites van De Domijnen en het WMC.

We hopen u op vrijdag 14 juli om 20.00u te mogen ontmoeten in de stadsschouwburg WMC on Tour om deze unieke muzikale beleving bij te wonen. Tot dan!

Programma

Harmonieorkest Concordia Obbicht onder leiding van Alex Schillings
Amando Blanquer Ponsoda  - Musical Apolo
Philip Sparke - The Unknown Journey
Rob Goorhuis / Sara Zamboni - Lacrymosa

Pauze

University Wind Orchestra Hungary onder leiding van Ferenc Szabó en dr. Jószef Csikota
Kamilló Lendvay - Festival Overture for Wind Band
Árpád Balázs - Concertino, Festivo-Calmo-Scherzo-Festivo
Frigyes Hidas - Festive Music
István Bogár - Suite
Ferenc Erkel - Weapon Dance
Antal Farkas - Bottle Dance