Zeer goed Maasgouwtoernooi

Zowel het harmonieorkest alsook het slagwerkensemble van Concordia Obbicht waren beiden zeer succesvol op het Maasgouwtoernooi dat georganiseerd werd in sporthal de Sjirp in Nieuwstadt.

Het harmonieorkest o.l.v. Alex Schillings stond als laatste orkest geprogrammeerd in het zaterdagavondprogramma. Voor dirigent en muzikanten natuurlijk een perfecte try-out in aanloop naar de deelname aan het Wereld Muziek Concours op 16 juli aanstaande in Kerkrade. Zij vertolkten het gehele WMC- programma. Jurylid Pierre Kuijpers waardeerde het optreden van ons harmonieorkest met het predicaat ‘Zeer Goed’.

Het slagwerkensemble o.l.v. Etienne Houben was als laatste aan de beurt in het ochtendgedeelte van het zondagprogramma. Zij wisten met een buitengewoon spraakmakend programma een boeiende uitvoering neer te zetten. Jurylid André Willems beoordeelde het optreden van ons slagwerkensemble met het predicaat ‘Zeer Goed’. Voor het slagwerkensemble extra bijzonder omdat hun voor de twintigste keer op rij het hoogste predicaat werd toegekend.